Δημοσίευμα της Εφημερίδας Αγοράς
Δημοσίευμα της Εφημερίδας Αγοράς για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού μας!
Δημοσίευμα της Εφημερίδας Αγοράς για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού μας!
Τα μήλα Ζαγορίν θα γευτούν οι συμμετέχοντες του “Universal mind workshop” το Σάββατο 14 Μαιου !
Συνδυασμός μήλου ΖΑΓΟΡΙΝ και σοκολάτας! Απο τη συμμετοχή μας στην έκθεση “freskon” που τελείωσε με επιτυχία εχθές στη Θεσ/νικη!
Fresher: Με τσιπς μήλου και πετιμέζι τιμούν στο Πήλιο τα 100 χρόνια του δικού τους Ζαγορίν. Δείτε όλο το άρθρο εδώ
Agrenda Business Story Χυμός και τσιπς για τα 100 χρόνια Ζαγορίν. Δείτε όλο το άρθρο εδώ
Ωραίο πιάτο και ευπαρουσίαστο που μπορείτε να το μαγειρέψετε και για ένα επίσημο τραπέζι. Η ισορροπία των γεύσεων του θα σας ενθουσιάσει. Η συνταγή είναι καλά μετρημένη και θα σας βολέψει ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία. Προτιμήστε να το ψήσετε σε ένα πυρίμαχο σκεύος με το οποίο θα το παρουσιάσετε στο τραπέζι. Μοιραστείτε το!…
Απλό και ωραίο γλυκάκι που μπορείτε να το σερβίρετε και ως επιδόρπιο με τη σάλτσα του κρασιού. Αν όμως σας αρέσουν τα άγλυκα θα το απολαύσετε χωρίς σος. Μοιραστείτε το! Υλικά: 7-8 αγοραστά φύλλα λεπτά (είναι ένα πακέτο) Βούτυρο ή λάδι για το άλειμμα 2 μεγάλα κόκκινα μήλα Ζαγορίν ½ ποτήρι βούτυρο γάλακτος ½ ποτήρι…
Μοιραστείτε το! Υλικά: ½ φρέσκα αντίδια 1 ματσάκι ραπανάκια 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ φλιτζάνι ψημένα αμύγδαλα 1/3 φλιτζανιού σταφίδες 1 μεγάλο κόκκινο μήλο Ζαγορίν 4 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό Άρτυμα: 1 φλιτζάνι του καφέ καλό λάδι 1 κουταλιά λεμόνι 4 κουταλιές ξίδι 1 μεγάλη κουταλιά μέλι 1 κοφτό κουταλάκι τζίντζερ Αλάτι και πιπέρι Διαδικασία: Πλύντε τα…
Υλικά: 8 μεγάλα και σφιχτά μήλα Ζαγορίν 2 φλιτζάνια σκούρα μαύρη ζάχαρη 3 κουταλιές γλυκάνισο 1 φλιτζάνι κόκκινο γλυκό κρασί 1 ξύλο κανέλας 1 ολόκληρο μοσχοκάρυδο Διαδικασία: Βάλτε σε ένα κατσαρολάκι το γλυκάνισο με δυο φλιτζάνια νερό και βράστε το μέχρι να μείνει μισό φλιτζάνι. Βάλτε τότε μέσα στο κατσαρολάκι την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τη…