Παράταση διαγωνισμού φωτογραφίας ως τις 8 Ιανουαρίου 2020

zagorinnews, Διαγωνισμοί

Παράταση του Διαγωνισμού Φωτογραφίας σε Facebook & Instagram του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς ως τις 8 Ιανουαρίου 2020.

Τρεις νικητές που θα αναδειχθούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης θα λάβουν ως δώρο 1 διανυκτέρευση σε επιλεγμένο κατάλυμα στη Ζαγορά Πηλίου. Επίσης θα λάβουν προϊόντα ZAGORIN, αξίας 50 ευρώ και οι δύο πρώτοι, κατά τη διαμονή τους στη Ζαγορά θα έχουν και 1 δωρεάν γεύμα.

Ο πρώτος νικητής θα έχει το δικαίωμα να καθορίσει έναν κοινωνικό φορέα της περιοχής του που θα λάβει χρηματική βοήθεια από τον Συνεταιρισμό, ποσού 300 ευρώ, (κατά προτίμηση φορέας προστασίας ανηλίκων).

Διαδικασία

– Οι διαγωνιζόμενοι αναρτούν φωτογραφία στους προσωπικούς τους λογαριασμούς Facebook ή Instagram με τα “hastag” #zagorinapple #FotoCompetitionZagorin στην οποία πρέπει να φαίνεται μήλο ZAGORIN με το αυτοκόλλητο και η ευκρινώς ένα σημείο αναφοράς της περιοχής τους, κάνοντας και κοινοποίηση παρουσίας στο σημείο ή την περιοχή.

Αποστέλλουν με email τη φωτογραφία στη διεύθυνση ΖagorinCompetitions@gmail.com βάζοντας ως θέμα ΔιαγωνισμόςΔεκ19 – Επώνυμο – Περιοχή και στο email αναφέρουν ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, έτος γέννησης, πλήρη διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας.

–Eφόσον επιθυμούν κοινοποιούν τις αναρτήσεις του Διοργανωτή για τον διαγωνισμό στους προσωπικούς τους λογαριασμούς και κατά τη κρίση τους ακολουθούν τις σελίδες του Διοργανωτή πατώντας “like” κ.λπ.

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού εδώ.