Προκόπης Παυλόπουλος

Τηλεφώνημα του Προκόπη Παυλόπουλου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς

zagorinnews, Δελτίο Τύπου

Δεύτερη σε σειρά επικοινωνία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, μέσα σε λίγες μέρες με την περιοχή.

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εκτιμά  δεόντως της ιδιότητα του επίτιμου Δημότη Ζαγοράς, και τη ιδιαίτερη φιλική σχέση που απέκτησε με τους ανθρώπους της περιοχής, μετά την επίσημη επίσκεψή του το 2016 προσκεκλημένος για τις επετειακές δράσεις για τα 100 χρόνια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστού από το εμπορικό σήμα «ZAGORIN» .

Αναλυτικότερα, μετά από τηλεφώνημα συμπαράστασης προς τον Δήμαρχο Ζαγοράς στις αρχές της εβδομάδας, αναφορικά με τις καταστροφές από τα καιρικά φαινόμενα, τηλεφώνησε και στον Συνεταιρισμό. Μάλιστα η τηλεφωνική του επικοινωνία συνέπεσε χρονικά με τη σύνταξη ευχαριστήριας επιστολής από τον Συνεταιρισμό προς τον  τέως Πρόεδρο, για την έκφραση της συμπαράστασής του προς τη πληττόμενη περιοχή.

Ο Συνεταιρισμός στην επιστολή που ήδη απέστειλε προς τον κύριο Παυλόπουλο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Δήμαρχος, μετέφερε και δημοσιοποίησε το ενδιαφέρον σας που διατηρείται άσβεστο για την περιοχή μας και για την Συνεταιριστική μας Οργάνωση. Η πράξη σας απέδειξε ότι δεν κατέχετε απλώς τον τίτλο του Επίτιμου Δημότη από τον Σεπτέμβριο του 2016, ένεκα της θεσμικής σας ιδιότητας στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της πατρίδας μας, αλλά αποτελείτε συνδημότη – έναν από εμάς στην ουσία, όπως ανέφερε και ο κος. Κουτσάφτης στη δημόσια δήλωσή του για την ενέργειά σας.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ζαγορά, για τα 100 χρόνια του Συνεταιρισμού, το 2016.

Από πλευράς μας κρίναμε σκόπιμο να σας ευχαριστήσουμε γραπτώς για τη συμπαράστασή σας στον τόπο, την κατανόησή σας στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι αρμόδιες αρχές για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις θεομηνίες και για την σκέψη σας που παραμένει αφοσιωμένη στον τόπο μας. Η ευχάριστη έκπληξη όμως της τηλεφωνικής σας επικοινωνίας και με τον Συνεταιρισμό, σε συνέχεια της κλήσης που προηγήθηκε προς τον Δήμαρχο, την ώρα που συντασσόταν η παρούσα επιστολή, αποτέλεσε για την μεγάλη οικογένεια της συνεταιριστικής μας επιχείρησης, ένα γεγονός που επιβεβαίωσε πολλαπλώς τα προαναφερόμενα».

Ο κύριος Παυλόπουλος ανέφερε στην επικοινωνία του με τον Συνεταιρισμό ότι πάντα εύχεται το καλύτερο για την περαιτέρω ανάπτυξη του και ότι θα βρίσκεται δίπλα στην Οργάνωση σε οποιοδήποτε ζήτημα δύναται να συμβάλλει.

Από τον Συνεταιρισμό, αφού τον ευχαρίστησαν για την ένθερμη στάση του, τον ενημέρωσαν ότι με την πρώτη ευκαιρία θα του αποστείλουν τα γευστικά Π.Ο.Π. μήλα και άλλα προϊόντα της περιοχής, καθώς ο Πρόεδρος έχει δηλώσει λάτρης και των καστάνων και της Π.Ο.Π. ποικιλίας μήλων «φιρίκι Πηλίου» που πλέον έχουν διατεθεί από καιρό στις αγορές.