Συνέργεια του JOB CENTER Βόλου με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου “Ζαγορίν”

zagorinnews, Δημοσιεύματα on-line

Στις 23/05/2022 με πρωτοβουλία της Συντονίστριας του  Γραφείου Διευκόλυνσης, Ενδυνάμωσης και Τεκμηρίωσης της Απασχόλησης της  ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ  επισκέφτηκε το χώρο του Job Center o κ. Αντώνιος Πολίτης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου “Ζαγορίν”.
Ο σκοπός της συνάντησης διενεργήθη στο πλαίσιο της δικτύωσης των δύο φορέων και σε κλίμα αρίστου συνεργασίας. Πιο συγκεκριμένα, αρχικός στόχος ήταν η αλληλογνωριμία, η αμφίδρομη ενημέρωση του τρόπου λειτουργίας των δύο Φορέων προκειμένου να οικοδομηθούν γέφυρες συνεργασίας για την ένταξη και επανένταξη εξυπηρετούμενων του Job Center στην αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο, λοιπόν, της  δικτύωσης εργασίας  ο κ. Πολίτης υπογράμμισε την μακραίωνη ιστορία του Συνεταιρισμού αλλά  και τη νέα φάση δράσης ως οργανωμένη εμπορική επιχείρηση με προσανατολισμό στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (https://zagorin.gr/). Παράλληλα, αναφέρθηκαν οι ανάγκες σε εργατικό δυναμικό για αυτούς που θέλουν και μπορούν να εργαστούν αλλά και διερευνήθηκε η δυνατότητα διαύλων συνεργασίας με το Job Center για απορρόφηση εξυπηρετούμενων αλλά και διεξαγωγή ενημερωτικών δράσεων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο kekpa.gr