Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Μαγνησίας Ν.Δ. στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς Πηλίου

zagorinnews, Δελτίο Τύπου

Η Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία κα. Ζέττα Μακρή, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, ευρύτερα γνωστό από τα μήλα με το εμπορικό σήμα ZAGORIN, την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στα πλαίσια ευρύτερης περιοδείας της στη περιοχή της Ζαγοράς.

Εκ μέρους του Αγροτικού Συνεταιρισμού την υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννης Κράββαρης, η Αντιπρόεδρος Δέσποινα Βαρούτα και ο Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής Οργάνωσης Διονύσης Βαλασσάς. Την Υφυπουργό συνόδευε το μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς και μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου Δημήτρης Σταύρου.

Στη συνάντηση της Υφυπουργού με την αντιπροσωπεία του Συνεταιρισμού συζητήθηκαν μια σειρά από θέματα με κυριότερο όμως το αυξημένο ενεργειακό κόστους που συμπαρασύρει και μια σειρά από άλλα κόστη παραγωγής. Η Υφυπουργός ανέφερε στα μέλη του αιωνόβιου Συνεταιρισμού ότι η Κυβέρνηση συστηματικά προσπαθεί να βρει λύσεις στην διεθνή ενεργειακή κρίση και πως το πρόβλημα θα καταστεί διαχειρίσιμο με τις πρωτοβουλίες που έχουν ήδη αναληφθεί και θα παρουσιαστούν σύντομα από τον Πρωθυπουργό.

Η Υφυπουργός ενημερώθηκε και για μια σειρά άλλων ζητημάτων και επιβεβαίωσε ότι όπως από την αρχή της παρούσας κυβερνητικής και κοινοβουλευτικής θητείας βρίσκεται ενεργά στο πλευρό του Συνεταιρισμού, έτσι θα συνεχίσει να πράττει, αφού άλλωστε η συστηματική επαφή της με την Οργάνωση και τη περιοχή ξεκινάει από πολύ παλιά και είναι διαχρονική.