Έκθεση Ζωγραφικής Κώστα Κομνηνού

Έκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Κομνηνού 05 ως 19 Μαρτίου 2017 Βόλος

zagorinnews, Εκδηλώσεις

Έκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Κομνηνού, ενός σύγχρονου καλλιτέχνη του τόπου μας,

Στα πλαίσια του ετήσιου προγραμματικού σχεδιασμού δράσεων που υλοποιούνται με αφορμή τα 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς

Έκθεση Ζωγραφικής Κώστα ΚομνηνούΟ Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς συμπλήρωσε στις 27 Οκτωβρίου 2016 ακριβώς 100 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας. Τα 100 χρόνια δεν αποτελούν απλά ένα συμβατικό ορόσημο, αλλά μια ζωντανή ιστορία αγώνων, προσπάθειας και θυσιών τριών γενεών Ζαγοριανών έχοντας ήδη στο προσκήνιο της ροής της την τέταρτη γενιά παραγωγών. Με αφορμή την σημαντικότατη αυτή χρονική στιγμή το Δ.Σ. του Συνεταιρισμού, με την έγκριση των μελών της Οργάνωσης, με αίσθημα τιμής και ευθύνης διοργανώνει διάφορες δράσεις πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, πολιτικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα. Οι δράσεις και τα μηνύματα που στοχεύουν να διαδώσουν είναι όμοιες με το ίδιο το υπαρξιακό αποτύπωμα του Συνεταιρισμού στη περιοχή της Ζαγοράς αλλά και σε όλο το Ανατολικό Πήλιο.

Μία από τις δράσεις αυτές είναι και η ατομική Έκθεση Ζωγραφικής του Κώστα Κομνηνού στη πόλη του Βόλου. Η έκθεση στον Βόλο συνδιοργανώνεται από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ζαγοράς, τον Φορέα Πολιτισμού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος Μαγνήτων Κιβωτός και τον Σύλλογο Ζαγοριανών Βόλου στον εκθεσιακό χώρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «ΚΤΙΡΙΟ ΤΣΙΚΡΙΚΗ» (Ιάσονος 145 – Γαμβέτα) από 05 ως 19 Μαρτίου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 05/03 και ώρα 19:00. Η συνεργασία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς με την Μαγνήτων Κιβωτό και τον Σύλλογο Ζαγοριανών Βόλου αποτελεί τιμή και για τα τρία εμπλεκόμενα μέρη. Ο Συνεταιρισμός με τα πασίγνωστα μήλα ΖΑΓΟΡΙΝ και όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που διακινεί θεωρεί βασικούς του υποστηρικτές και δορυφόρους του τους συντοπίτες του Βόλου. Παράλληλα η Μαγνήτων Κιβωτός, με τη θεματική διετία γεύσεων που διοργανώνει για το 2016-2017 δεν θα μπορούσε να μην συμπράξει με ένα φορέα που βασικά του προϊόντα είναι δώρα της φύσης και της θείας οικονομίας και συμβάλλουν στην υγιεινή διατροφή των ανθρώπων.